Het zou leuk zijn om een ​​baby in een Ergobaby adapt sling te doen voor een betere mobiliteit, maar je hebt meer nodig dan dat als je op reis bent. Dat komt omdat het zorgen voor een baby meer inhoudt dan alleen altijd dicht bij een baby zijn en ervoor zorgen dat hij of zij niet gewond raakt. Je moet er nog steeds voor zorgen dat je je baby naar behoefte voedt en dat je dingen hebt die klaar zijn om aan zijn of haar andere behoeften te voldoen. En als er dingen zijn die direct beschikbaar zijn, hoeft u zich niet zoveel zorgen te maken. Wees dus voorbereid voordat u met uw kind op reis gaat.

Krijg genoeg babyspullen

Zoals gezegd, zou het hebben van een draagdoek slechts een onderdeel van uw strategie moeten zijn. Als je voor een baby zorgt, moet je nadenken over zijn eten, comfort en slaap. Baby’s zijn zeer vatbaar voor driftbuien, ondervoeding, huidaandoeningen en lichamelijk letsel. Dat komt omdat ze nog jong zijn en alleen weten hoe ze moeten eisen, zichzelf niet kunnen voeden, een slechte immuniteit hebben en een zich ontwikkelend bewegingsapparaat hebben. Dit is waarom je, als je op reis gaat, er ook voor moet zorgen dat je flessen met melk formule erin hebt, extra babykleding en luiers, mutsen en sokken, en een draagbare wieg. Tenzij je alleen een korte wandeling maakt en daarna terugkeert, heb je deze dingen nodig voor je babyverzorging.

Overweeg om dingen voor jezelf te hebben om beter voor je kind te zorgen

Behalve dat je je alleen moet concentreren op het zorgen voor je kind, moet je ook wat spullen voor jezelf hebben. Als je in goede conditie bent, heb je meer kans om voor je kind te zorgen. Met dat in gedachten, als je ergens naartoe reist met je baby, wil je misschien een paar dingen voor jezelf meenemen. Enkele voorbeelden hiervan zijn je gezichtshanddoek, extra bovenkleding, water voor hydratatie, een babyverzorgingsboekje en ook een mobiele telefoon die je zou kunnen gebruiken. Je kunt weinig fout doen als je deze spullen hebt, dus het is het beste om ze allemaal te hebben terwijl je je op reis bent met je baby.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *