De shampoobar is de oplossing. Wil jij je haar natuurlijk en lang mooi laten glanzen zonder dat het schadelijk is voor je haar? Dat kan met artikelen van de shampoobar! Wij vertellen je waarom.

De shampoo bar 

De shampoobar is als het ware een stevige vaste blok, dat zacht wordt wanneer je je haar wast onder de douche. Het voordeel is dat het al niet meer in een plasticflesje hoeft te zitten waardoor dit gelijk al milieuvriendelijk is. Dat is wat we willen! Naast de buitenkant is ook de binnenkant van de shampoobar gemaakt van natuurlijke ingrediënten en worden dit niet getest op dieren. Naast milieuvriendelijk is het ook nog eens diervriendelijk. Zeker een aanrader voor alle veganisten onder ons. Dit draagt bij aan een duurzame wereld maar ook aan een duurzame portemonnee. Aangezien je dit product voor een lange tijd gebruikt is dit op de lange termijn zeker een aanwinst voor in je badkamer. Een product dat goed is voor de wereld en de dieren en voor je portemonnee, wat willen wij nog meer?

Conditioner 

Het leuke is dat naast shampoo ook conditioner een product is dat je van hetzelfde merk kan kopen. Conditioner is de basis voor een gezond kapsel en het voedt als het ware je haar. Als je je haar alleen maar wast, wordt het heel ruw en hard en de conditioner zorgt ervoor dat dit op een natuurlijke wijze glanst en zacht wordt. 

Antiroos shampoo 

Door vaak je haar te wassen krijg je sneller roos en ook hiervoor is een oplossing bedacht, namelijk: shampoo tegen roos. Deze shampoo komt overheen met de normale shampoo alleen werkt dit voor je hoofdhuid nog grondiger, waardoor ontstekingen worden geremd, huidschilfers worden verminderd door de goede ingrediënten die de antiroos shampoo bevat. Mocht je dus erg last hebben van je hoofdhuid, dan is deze shampoo zeker een aanrader!

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *