Ben je het helemaal zat met die gure kou en vieze regen van Nederland? Heb je behoefte om kerst te vieren met je voeten in het zand? Dan is een trip naar een tropisch eiland echt wat voor jou! Wil je liever feesten op Marble Stella Maris Ibiza of toch liever een culturele trip naar Zanzibar? Voor ieder wat wils! Wij zetten de mooiste plekken voor jou op een rijtje!

Feesten op Ibiza

Ben je een echt feestbeest? En heb je deze vakantie behoefte om eindelijk weer uit je dak te gaan? Dan is Ibiza echt iets voor jou! Ibiza is de laatste tijd de place to be. Grote DJ’s als Hardwell en Martin Garrix treden hier namelijk erg regelmatig op. Al in twee uur vlieg je vanuit Nederland zo naar dit prachtige eiland. Daarnaast is er een heerlijke zeetemperatuur van zo’n 26 graden.

De perfecte trouwlocatie

Wil je graag een perfecte bruiloft op een mooi wit strand? Dan is Bora Bora zeer geschikt voor jou! Dit eiland beschikt namelijk over prachtige hotelkamers op palen boven de zee. Je stapt dus zo vanuit jouw bed het prachtig helderblauwe water in. Wat wil je nog meer?

Pure luxe

Hou je helemaal niet van al die drukte op het strand en wil je wat meer rust? Dan wil jij graag naar de Malediven! Dit is zeker wel een duurdere locatie, maar hier krijg je wel je eigen privé strand voor terug. Daarnaast kun je ook nog eens heerlijk snorkelen in het helderblauwe water.

Iets bijzonders

Ben je helemaal klaar met al die parelwitte stranden? Kom dan Barbados! Naast dat je hier het typische eilandleven kunt beleven, beschikt dit prachtige eiland over roze stranden! Perfect om je mooiste vakantiefoto te maken! Barbados beschikt ook nog eens over een groot natuurreservaat, waar je de prachtigste dieren kan spotten.

Boek snel jouw vakantie

Heeft dit artikel ervoor gezorgd dat je helemaal zin hebt in een heerlijke zonvakantie? Geniet nu dan van de laagste prijzen op last-minute vakanties naar de tropen! En zorg dat je je vakantie boekt op een betrouwbare website!

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *