Als het gaat om een ​​pakket versturen voor noodgevallen of om je huisdieren te verzenden, kun je het beste gebruik maken van lucht- en expresdiensten voor veilige en snelle leveringsdoeleinden. Als je echter overweegt rechtstreeks met een luchtvaartmaatschappij samen te werken, moet je er rekening mee houden dat er enkele beperkingen zijn voor sommige rassen. De meeste beperkingen gelden voor rassen zoals: mopshonden, buldoggen en honden met een slappe muilkorf. Houd er ook rekening mee dat je je huisdier met een bench moet voorzien. De bench moet goed geventileerd, stevig en groot genoeg zijn zodat je huisdier er vrij in kan staan, omdraaien en gaan liggen.

Gebruik de service van een gekwalificeerde rederij

Het verzenden van een hond kan ingewikkeld zijn, daarom kun je het beste goedkope vracht gebruiken om je huisdier te vervoeren. Een professionele rederij als CheapCargo is de gemakkelijkste en veiligste manier om te gebruiken en geeft zeker gemoedsrust. Een professionele rederij heeft kennis van het beleid van luchtvaartmaatschappijen, de accommodatie aan boord, de juiste identificatie van dieren en de vereisten voor reiskratten om ervoor te zorgen dat je huisdier een veilige en stressvrije transportervaring heeft. Je neemt dus zeker de juiste beslissing om Cheap Cargo te gebruiken.

Koop de juiste bench voor je huisdier

Houd er rekening mee dat er enkele regels zijn die je moet volgen als het gaat om het verstrekken van de juiste bench voor je huisdier. De verzendkist moet voldoen aan de specificaties van de IATA (international Air Transport Association). Dus om de exacte bench voor je huisdier te krijgen, moet je de lengte van je huisdier van neuspunt tot staartbasis meten. Om de hoogte te bepalen moet je meten van de vloer tot aan het ellebooggewricht en als hij staat van de vloer tot aan de bovenkant van het oor. De breedte moet worden gemeten vanaf de schouder tot aan de rug. Zorg er dus voor dat je de juiste bench voor je huisdier koopt om zijn veiligheid te garanderen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *