Je hebt al een lange tijd hetzelfde in huis en je hebt het gevoel dat er iets mist maar je weet niet goed wat. Het kan zijn dat een onderdeel in het huis te vernieuwen al een hele andere sfeer geeft. Breng sfeer in je woning met kleine aanpassingen. Wij geven tips aan wat je allemaal kunt denken.

Kleine aanpassingen doen wonderen

Je kan kijken om een keer een andere vaas aan te schaffen, dan de vaas die je altijd hebt. Er zijn genoeg winkels die trendy spullen verkopen zoals de Zara Home en de H&M Home. Daarnaast kun je ook ervoor kiezen om een wand een andere kleur te geven dan normaal, hierdoor breng je gelijk een andere sfeer in de kamer. Je kan er ook voor kiezen voor een ander tapijt.

Kleine decoraties

Kleine aanpassingen doen gelijk de kamer anders zien stralen. Je kan ook wat spullen uitstallen zoals bestek. Bestek neerleggen op een aanrecht dat je regelmatig gebruikt met een passende snijplank is niet gek. Er zijn ook van die speciale bestekhouders in verschillende soorten kleuren en maten en materialen.

Kleed de vloer aan

Ook door kleedjes, kaarsen, planten en bloemen neer te zetten, brengt dit gelijk al een warme sfeer. Je kan ook sfeer brengen zonder dat je het per se heel cozy wil maken. Je kan ook kijken voor vernieuwende deuren zoals van die stalen glazen trendy deuren. Hier kan je juist een beetje spelen hoe je je huis wil inrichten.

Kortom

Het hoeven geen grote drastische veranderingen te zijn, een ander kleur kleed of muur of kussens kunnen al een hele andere sfeer geven. Je kan zelfs gebruik maken van geur stokjes, zodat dit ook al een bepaald soort sfeer geeft.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *