Tja, iets wat we niet tegenhouden. Mannen komen nou eenmaal van Mars en vrouwen van Venus. Niet gek dat mannen zich aan bepaalde vrouwendingen ergeren. Maar andersom is dus zeker ook verklaarbaar. Vrouwen die zich aan mannendingen irriteren! Wij delen de meest voorkomende irritaties van vrouwen met je!

Spullen laten slingeren

Dingen opruimen nadat je ze gebruikt hebt? Dat is voor een man zeker niet vanzelfsprekend. En dat is precies waar wij vrouwen ons aan irriteren. Make-up opbergen, kleding netjes in de kast hangen, voorwerpen opruimen die we gebruikt hebben: voor vrouwen de normaalste zaak van de wereld. Mannen daarentegen… Grote kans dat ze hun bordje laten staan, nadat ze op de bank hebben ontbeten. IRRITANT. Kunnen wij het weer opruimen.

Mannen en ziek zijn

Herkenbaar? Je vent is ziek, maar doet alsof de wereld vergaat. Waar vrouwen vaak gewoon door de pijn heen bijten en doorgaan, verlangt de man het liefst naar een volledige verzorging door zijn vrouw. Want oh, hij is zo zielig.

De WC-bril

Je moet plassen en tot je grote irritatie kun JIJ eerst de WC-bril naar beneden klappen. Waarom JIJ? Dat je vent staand kan plassen is fijn voor hem, maar daar hoef jij toch geen last van te hebben?

Mannen en voetbal

Wat. Een. Combinatie. Als je dacht dat jij als vrouw op nummer één stond: neem dat nog maar eens goed in overweging. Want vaak is dat voetbal. Romantisch avondje Netflix? “Nee schat, Studio Sport komt.” En in het weekend staat ie langs de lijn. En daarna in de kantine. Gezellig hè, die voetbal?

Subtiele hints

Wij vrouwen geven onze mannen graag subtiele hints. Dan zullen ze het wel snappen. Toch? Dus niet! Voorbeeldje? Jij hebt met moeite een sexy lingerie setje uitgezocht voor een romantische date samen. Je bent helemaal in je element en voelt je onwijs sexy. Totdat je vent denkt: het moet zo snel mogelijk uit. Dat was precies niet de bedoeling… Althans, niet meteen. Waarom snapt hij dat niet?!

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *